Mint egy sorminta, kellett a téli vakáció alatt átélt horgászkalandok közé egy dunai is, hát lett. Nem is akármilyen! 

Csabával és Pistivel vágtunk neki a híres gönyűi Duna felfedezésének. Bár akkora volt a köd, hogy nem is tudom pontosan hol horgásztunk...

Igazi tejfel fogadott minket a vízen, 30-40 méter lehetett a látótávolság. Egy kövezés melletti szakaszt vallattunk egész nap, nem volt mega kasza, de 8 kapással dicsekedhettünk és 3 halat sikerült is a csónakig terelni, ebből 2 szép süllőt nekem. 

A képek és a video elmeséli a kalandot, ezért most csak arra szorítkozom, hogy megosszam, mi volt a nyerő technika, hátha hasznát veszi a kedves olvasó: 

11 centis flitteres zöld sandrával és piros fejjel fogtam mindkét süllőt, annak ellenére, hogy itt is végigdobáltam a teljes portfóliót. Az vezetett a sikerhez, hogy a fej nem tartotta teljesen a fenéken a csalit, a 18 grammos fej az erős sodrásban vízközt, a vízoszlop alsó harmadában vezette a kis sandrát. Minden emelés után elég sokat vártam, hagyva, hogy a sandra, szépen riszálva lassan merüljön a fenék felé. Mindkét kapásom ebben a lebegős szakaszban érkezett, erőteljes, brutális kapások voltak, semmi cicó.

A kétkedőket megnyugtatom, hogy a speed master mort maine bot remekül vizsgázott, ereje mellett rendkívül érzékeny bot, amikor viszont ütni kellett, akkor is elvégezte a dolgát.Tökéletesen alkalmas a folyami gumizásra. 

Jó halak, remek társaság, nagy peca volt! 

PC280022.jpg

Úton Gönyűre, vagy a holdra...

PC280031.jpg

Megvan az első! Runcájsz és Morus Tamás egyformán örül a halnak! 

legszebb.jpg

Gyönyörűséges süllő-portré

És az action! 

vissza_1.jpg

Búcsú a szépségtől

kivetel.jpg

A második már szürkületben érkezett 

legnagyobb.jpg

58 centi és 2,9kg a túra legjobb hala

PISZ 

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr415717312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása