Történt, hogy Pistivel úgy döntöttünk, hogy a hosszú és pecamentes napot mégis horgászattal zárjuk, miután este már nem repültek a stégek a part környékén, kissé enyhült a szél. 

 

Azért nem volt még mindig feszített víztükör, de nem is szerettük volna, hogy az legyen. Opálos, iszapos víz, kellemes süllös hullámzás, Pistike már kint volt. És a küszök is már napok óta. Jó jó, de ilyen már sokszor volt...

Gumival kezdtünk, két Sandra minusz 5 perc alatt, mert, amióta újrarakták a követ, meglepö helyeken lehet elakadni. Jó, akkor legyen wobi. 

Na és akkor innen indult az, ami nyáron a kövön még nem volt. Nem volt, mert nem is nagyon próbáltuk. Nem próbáltuk, mert úgy sincs. DE VAN! 

45 perc peca, nekem 5 rávágás, mind süllö, egy 40es akadt, de lemaradt, különbözö csalik is müködnek, Pisti pedig 3 rávágáabòl kipakol 2 süllöt is.

image.jpg

Nekem, ami meglesz, 31cm, tavaly még jó lett volna, de tavaly sem vittem volna el. De egy jó tepsis 40es, bevallom most jól jönne, bajszomra tüzném, holnap ebédre, jó katalán cava társaságában. 

image_1.jpg

Na de a lényeg, hogy ilyen még nem volt, visszatért a hit, hogy a Balcsiban wobival nem csak balint lehet fogni, holnap hajnalban raprobálunk még sötétben, hátha nem túrógombóc lesz holnap az ebéd.  

Balaton, zseniális, Te. 

PISZ! YO!

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr986580429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása