Dunabogdányban lehet a legjobb pisztrángot enni. Ettem sok helyen, de ez volt a legjobb. Megettem egyedül fél kiló pisztráng húst, házi pestoval és salátával.Tökéletes és fenomenális. A hal a visegrádi pisztrángtelepről érkezik frissen, aki akar jó halat enni, ne hagyja ki.A tulaj az a típusú házigazda, aki kicsapja az asztalra a pálinkás üveget, majd maga is odaül inni egy kupicával. Itt a pisztrángot Sauska vagy Duzsi rozéval lehet locsolni, szóval nem szarral gurigáznak kérem itten.

 ÉS akkor jön a ráadás. A tulaj, aki a telefonban csak úgy mutatkozik be, hogy ő a Pisztrángos Feri kiderül, hogy a MÜHOSZ volt első elnöke. A vitrinjében olyan kincsek, amiket sehol nem látni, a 30-as 40-es évekből az első kézzel faragott wobblerek, legyező orsók és zsinórok. Ott álltam és ámultam, beszélgetni kezdtünk. Aztán megmutatta a legfőbb kincsét. egy 1937-es HARDY legyező botot, amin egy viktoriánus korabeli orsó volt: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feri megígérte, hogy kivisz legyezni, bár óvott a dologtól, mondta, hogy ha egyszer kipróbálom, nekem annyi. De azért megpróbálom. Úgy sincs mit csinálnom télen, ráérek majd műlegyeket, streamereket kötni a kandalló tüzénél.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr183135458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KrézyJenő 2011.08.09. 07:57:06

jóóó poszt, várjuk a fejleményeket legyezés terén

Fischfucker 2011.08.09. 15:39:41

két hét múlva pénteken megyünk :)
süti beállítások módosítása