Kevesebb, mint 3 hét...

Na szóval, azt hiszem a bólyázásról tudunk mindent, ahhoz megvan mindenünk, az pörögni fog: fonott előke a normál csalihalakhoz, 120-as mono az angolna csalihoz, egyes horog hátba, hármas az oldal úszó porcába, törés fölé 2 méterrel leengedve és már jöhetnek is a bajszik.

De amire nagyon nagyon vágyom, hogy pergetve fogjak ott harit! Gondolom csak éjjel lesz erre reális esély, ha vannak felszíni rablások. a 10-20 méteres vízben nem kezdenék el vízközt bohockodni nappal, nem lenne szerintem eredményes, főleg, hogy kuttyogtatót nem viszünk, hogy a felszínre csaljuk a harcsákat.

Sandviper, tadpolly, husky 11, flatrap 10, Dt, J11-13, Bomber a házban harcsára és persze én is olvastam Soltész mester könyvét, azokat a csalikat ismerem, de örömmel venném, ha van a nyájas olvasók között olyan, aki gyakorlott ebrói pergető vagy bármely más vízen szerzett olyan tapasztalatot, hogy az általam leírt és a Soltész által említett csalikon kívül tud gyilkos wobit harcsára, ne tartsa magában!

Ebro, most már tényleg mindjárt ott vagyunk!

PISZ

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr943245822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AzHofi 2011.09.28. 22:51:50

A balatoni mocorgó jó harcsára is. Épp most tüntették ki a tapolcai bíróságon jeles felhasználóit :-)
süti beállítások módosítása