Na azért a xzoga teszter srácnak sem mindig sikerül :) De azért érzitek, hogy első dobásra üti harcsa. Hiába, az Ebro a király! Az Ebro a király, de Zug a Volga felhívta a figyelmemet arra, hogy ez a video a Pó-n készült. Köszi Volga! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr23003467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zug_a_volga 2011.08.30. 13:14:33

Egyetértek, hogy az Ebro a király, de ezt a Pón vették fel Olaszországban. ;-)

Fischfucker 2011.08.30. 22:12:48

Lehet, de miért vagy ebben biztos? :) Elég sok német tesztfilmet láttam, amit az Ebron forgattak, de lehet, hogy ebben tévedek, csak jó lenne tudni, Te miért vagy ebben biztos. ;)

zug_a_volga 2011.08.30. 23:41:50

Ami azt illeti, forgattam magam is mindkét vízen. Jól ismerem mindkettőt. ;-)

Az Ebrón ilyen sodrás ilyen széles folyószakaszon sehol nincs. Flix alatt, ahol jobban folyik néha, sokkal keskenyebb, felette a Riba Roja nem folyik, felette a Caspe-Mequinenza tározó nem folyik, még feljebb Ciprana környékén pedig megint jóval keskenyebb a folyó. Nem mellesleg mindenhol jellegzetes sziklák övezik, eltéveszthetetlen.

Másrészt, ha horgásztál párszor a Pón, biztos, hogy találkoztál a speciális habképződéssel. Egészen magas habkockák úsznak, ha felületesen nézi az ember, olyan, mintha egy szivacs lenne. Többek szerint fekália miatt, de mindenképp szennyeződés. Az xzogás német gyerek másik videóján (ahol kevesebb amatőr hülyeséget csinál, mint ezen - ezért halat is fog ;-), folyamatosan látod ezeket a habkockákat. Tipikus a környezet, és a folyó sebessége is. Még tippem is van, hogy melyik szakaszon nyomja. ;-)

Ha megy a német, elolvashatod, a video kommentjei között egyébként, hogy volt akkora f@sz a gyerek, hogy a 200 m fonottját lerántotta a hari és megtépte. Ez egy csónakos horgászat esetén nehezen elképzelhető. Abszolút felkészületlen.

Fischfucker 2011.08.31. 17:33:29

Zug a Volga, ott a pont! Köszi, hogy javítottad a tévedésem. :)
süti beállítások módosítása