Fischfucker 2011.06.09. 17:49

A gyökerek

Pistivel és Zsoltival is sok mindenhez értünk talán egy kicsit, sok dolgot kipróbáltunk, de úgy istenigazából és leginkább azt hiszem a balatoni balin-pergetés a mi igazi szakmánk.

Fogtuk kőgátról, csónakból, de legszívesebben a vízben gyalogolva a csapat után a nádas előtt, fogtunk sokat és még fogjuk őket ma is szép számban. Egy balinpergetős peca gondolata bármilyen más programot üt mindhármunknál (család kivétel).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pisti az ezüst körforgóra esküszik és igaza van, még mindig az egyik legfogósabb darab. Aki Abu Reflex-et talál valahol ne hagyjon a boltban egy darabot se, mert azt mindig megeszi a balin. Ha Pisti nekiáll a balinoknak, akkor ott biztos lesznek áldozatok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nekem nagyon bejött idén az x-rap a villámkeszegek ellen, de ahogy megállt, én is Pisti kedvencéhez nyúltam. A fluor előke nagyon ajánlott, főleg ha nem olyan viharos a víz, mint itt a képen és jól lát a balin.

A balatoni balinozás egyidős a barátságunkkal ezért is kötődünk hozzá ennyire.

Pisz

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr982971127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása