carousel-item-1.jpg

Véégre, végre elindult az én kis gyermekem, a Tacklebox

Na jó nem csak az enyém, van még neki három apukája Zoli, Csaba és Ricsi! Nélkülük nem sikerült volna. 

Az az egészben a legdurvább, hogy annyiszor, de annyiszor volt már remek ötlet a fejemben, annyi start up ötlet pottyant már az asztalra baráti sörözések közben, de soha nem jutott el az ötlet a megvalósításig. Kezdem tényleg azt gondolni magamról is, hogy azok közé tartozom, akik csak dumálnak, de nem lépig meg, amiről dumálnak. 

Nyilván kellett AZ az ötlet, meg az a csapat, akikkel ezt érdemes is volt most és ezt megcsinálni. 

Nem írok sales dumát a Tacklebox-ról, nézzétek meg magatok, de még inkább, próbáljátok ki, garantálom, hogy cool csalik jönnek majd januárban. :) 

Várom a véleményeket, de még inkább a feliratkozásokat! ;-) 

PISZ!

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr324956859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seven9st 2012.12.10. 19:50:24

Sziasztok!
Azt tudni lehet, hogy milyen és mennyi csali található meg a boxban?

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2012.12.10. 21:23:00

Gratulálok hozzá, remélem tényleg jó lesz! Úgy gondoltam egy próbát mindenképp megér és várom már az első csomagot:)

Ui: (Szerintem hibásan) A szállítási cím megadásnál kétszer szerepel a cím sor, mindkettő kötelező mezőként.

Fischfucker 2012.12.10. 22:23:10

Szia seven9st! 2 csali lesz benne, egy Csaba, egy Zoli ajánlásával. És nem kínai vacak cuccok, hanem két olyan csali, amihez a két profi szívesen adja a nevét! A többi kiderül, ha megrendeled! ;-)

Gabko! Köszi, király vagy, Te voltál a második rendelőm, így még dobogós vagy a Tacklebox örökranglistán! :)

esox_hu 2012.12.11. 10:52:47

Amikor először láttam, azt hittem átb...ás. De ha ez tényleg a Ti "gyermeketek", akkor rendelek. Több pénzt is b@sztam már ki az ablakon szar csalikra. Ha két jót küldtök, akkor megéri. Remélem nem olyanok lesznek, amik már általam is beszerzésre kerültek, bár akkor max lesz belőlük pótlás.
Egy számláló talán még elkelne a főoldalra, hogy melyik pakk épp hogy áll a rendelési sorban, hátha ez még ösztönzőbb lenne.

Fischfucker 2012.12.11. 12:49:41

Szia Esox! köszi a rendelést! Pontosan mire gondolsz? Egy rendelés követésre?

KrézyJenő 2012.12.12. 14:09:40

amúgy sok sikert hozzá!
monnyuk eléggé zsákbamacska, nem?

esox_hu 2013.01.14. 15:47:35

@Fischfucker: szia, na jó későn válaszolok. Igazából valami rendeléskövetés féle nem lenne rossz igen. Én megrendeltem dec közepe körül, de semmi infó nem jött még Tőletek. És sajnos emailre sem válaszol senki. Ok, hoyg nem akarjátok felvillantani, hogy mi van a dobozban, de jó lenne tudni, hogy mikor érkezik, vagy ha valaki írna, hogy nyugi, már csomagoljuk, vagy valami, ami a vevőek kell, hogy megnuygodjon.
Itt van hó közeep és semmi info nincs a cuccról. HOgy rendeljem így a következőt ha még az első sem jött meg. Érted mire gondolok?

Fischfucker 2013.01.14. 16:02:53

Szia Esox_hu! Tök jogos. A tacklebox honlapon kint volt, a mi az a tacklebox? alatt, hogy Január 21-ig fogjuk kiküldeni az első csomagot, de tök érthető, hogy nem rendeled meg a következőt, ha még az első sem jött meg. Ezért is fogom kitolni a határidőt a második csomag megrendelésére. Most indultunk, még ki kell frankózni az összes folyamatot, ezért is kérünk Tőletek kis türelmet. Egyébként minden csali megvan már, most sülnek a nyomdában a Tips&trics kártyák Csaba és Zoli tanácsaival, ahogy az megvan, mennek ki a csomagok, még a héten postára fogom adni őket! Mikor írtál és hova? Én igyekszem minden mail-re asap válaszolni. köszi a türelmet!

esox_hu 2013.01.14. 21:37:16

Hi Fischfucker,
Máris jobb érzésem van a cuccal kapcsolatban. :)
Jan 3-án írtam tacklebox.hungary@gmail.com címre.
Várok türelemmel.

GaBko · http://gabkochili.blog.hu 2013.01.21. 12:00:01

Asszony hívott telefonon, hogy megjött a csomagom. Izgatottan várom, hogy este hazaérve kibonthassam a kiskarácsonyi meglepetés csomagom:)

esox_hu 2013.01.21. 14:59:44

én már kibontottam, de nem lövöm le a poent. Gondolom minden csomagban ugyanaz van, igaz?

Fischfucker 2013.01.21. 15:25:17

Szia GaBko, szia esox_hu! Remélem elégedettek lesztek/vagytok a csomag tartalmával! Igen minden csomagban ugyanaz van. Várom a kommenteket, de a tartalmat még ma ne áruljátok plz el, szerintem holnapig mindenki megkapja! :) Köszi!
süti beállítások módosítása