Van úgy, hogy a blogger elmegy pecázni és nem fog semmit, lefotózza a vizet, a madarakat és a kutyaszart, ami a cipőjére tapadt, csak, hogy meglegyen a sztori. És vannak azok az alkalmak, amikor a blogger hála Perger Petinek lemegy az ő titkos birodalmába és olyan élményben van része, hogy akkor is sok lesz a kép, ha csak a halakat fotózza és még a sziporkáira sincs szükség, mert a képek elmondanak mindent. 

Pistikével, Petivel hárman fogtunk talán 15-17 csukát 4 óra alatt, a kisebbeket szinte minden állásból egyet-egyet, és Peti megmutatta, hogy ki van hazai pályán, megmondta, hogy hol laknak a nagyok és ott meg is fogta a nagyot. Mekkorát, nézd meg a képeket és a videót! 

Igen akadós a pálya, spinner blade volt a nyerő, ameddig el nem fogyott, aztán miután a jig fejes megoldással a sandra állomány is fogyni kezdett, offset horoggal nyomtam a sandrát és innentől nem volt megállás! Nem volt több akadás, minden torzsás részt meg tudtam dobni és kiszedtem a csukát az akadóból is. 

A valaha volt legtökéletesebb finálé is Petinek volt köszönhető: már indulnom kellett volna, mondtam Petinek, hogy azért egyet még úgy ütnék, mondta, hogy dobjak oda a kis nádsziget tövéhez. Ezt tettem, 3 tekerés és meglett a túra legnagyobb csukesze nekem. Persze Peti krokodiljának a közelébe sem ért, a 86 centis szörnyeteg valószínűleg ekkora csukákra vadászik, mint az enyém, de combos kis jószág volt, nagyon szépen harcolt!

Pazar volt, Peti, köszönjük, jövünk még! 

halahorgon1.jpg

halahorgon2.jpg

csuka2.jpg

csuka1.jpg

csukael2.jpg

csukael.jpg

halahorgon3.jpg

sandragyilkos.jpg

Na és akkor a krokodil!!! 

csukakiraly34_1.jpg

csukakiraly2_1.jpg

csukakirály.jpg

csukabye.jpg

BIG PISZ! 

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr985321201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bogyo_bacsi · http://pecazas.blog.hu 2013.05.31. 10:12:21

Nagyon szép halak, fogadjátok gratulációmat... ;o)
Egy biztos, Pergi nem szarral gurigázik... :oD
Üdv.

Tom
süti beállítások módosítása