Na megvolt megint. Igaz, nem 2-3 napos túra volt, sajnos csak egy teljes nap adatott meg a csapatnak, de nincs okunk panaszra, kimaxoltuk a túrát, ahogy illik. 

 

Pénteken este érkeztünk meg Pistivel és Lalival Máriára, ahol szerencsére Zsolti és Pityu, aki sokat segít Zsoccnak a ház körül, épp a házi pálinkákat tesztelték, de pont kellett nekik még 3 teszter. Jelentkeztünk, beválogattak. A teszteket mi sem igazolja jobban, mint, hogy szombaton reggel fejfájás mentesen keltünk 5-kor és suhantunk, najó vánszorogtunk ki a kőre. 

Persze ezért a látványért érdemes kiharcolni magadat a mocsáron át. Ugyanis mocsár van, aki oda készülne, a csimmát ne hagyja otthon. 

IMG_20141011_064326-mod.jpg

Volt bolo, meg pergetés, a bolót csak a bodorka rázta, a pergetés pedig agyérgörcsöt okozott, ott rabolt a balin, a süllő, de még a csuka is, 4-en 234 csalit próbáltunk végig, de egy rávágásnál tovább nem jutottunk. 

11 körül elhagytuk a pályát és mentunk a csatornára csukázni. A nap már magasan, komolyan mondom, hogy nyáron nem volt ilyen idő, mint október 11-én, a nem sok alvás, a magas fű, a sok csalán és az erős napsütés miatt, félkómásan kipakoltunk pár kisebb csukát, de ez még mindig nem volt az igazi...

image_2.jpg

Utolsó pillanatban jött az alvás, az a délutáni fajta, amit a lángos és a ser előzött meg, ami kell azért a pocakba. Hűs a paplan, puha a párna, megvan az érzés ugye? Aludtunk hát egy picurkát. 

 

NA és akkor hova menjünk délután? Kő vagy csatorna? A kőre szavaztunk, a reggeli szopó ellenére és ez volt a jó döntés. 5. perc, Zsocc hatalmas rávágást kap, kettő feles balin. megnéztem a képeken a time stamp-et, 3 perccel később pózolok én is az idei legnagyobb balatoni balinommal. Pisti sem maradt ki a sorból, Lali a kő előtt akasztott egy nagy csukát, ami akkor balhét csapott, hogy mindenki vizes lett, sajnos meglépett, kishallal jött kis csukesz és egy gyönyörű köves. Mindez két óra és harminc perc krónikája. 

image_3.jpg

 

image_11.jpg

 

image_4.jpg

 

image_5.jpg

 

image_6.jpg

 

Tökéletes peca volt, nem is erőltettük tovább. Kifelé menet a kövek között találkoztunk valakivel, aki igazolta, hogy a Balaton vízminősége kiváló, ami remek jel és reméljük sokáig így is marad. 

image_9.jpg

 

Az este 10 már egy budapesti kocsmában ért minket, ahol megünnepeltük a betyárul kimaxolt sokadik El Classico-t! 

DSC_0372.JPG

 

És végül a videó a nap legfontosabb pillanatairól!! 

 

PISZ 

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr416787377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pappgyuri 2014.10.15. 19:27:32

FT-re is írtam,de az túlságosan látogatott...:) na felénk is eszegetnek már a tüskéshátúak, igaz a süllő még nem az igazi de a köves és a harcsa megyeget...ha van kedved gyere...pl pénteken megyek:)

Fischfucker 2014.10.15. 22:15:16

Szia Gyuri! Nagyon örülök, h írtál, és nagyon köszönöm a meghívást! Munkahelyet váltottam, nagyon sok a munka és az utazás, és kevés a peca. Most pénteken nem tudok menni, de szavadon foglak. ;-) köszi!
süti beállítások módosítása