Nyilván a blogger a megmondó ember, meg ha nem ért hozzá, akkor minek ír róla, de engem nagyon érdekelne, ki milyen pergető motyóra esküszik!

Azok is jók, amikor valaki százezrekért vett cuccot és nagyon boldog vele, de még inkább érdekelnek azok a szettek, ahol valaki normális pénzért vett überkirály cuccot. Adjatok tippeket, jöjjenek hát besztprektiszek!

Van-e például 15 rugó alatt jó UL bot? 

Van-e könnyű, de bika harcsapergető pálca 18 rugger alatt? 

Melyik a legjobb 10 rugó alatti orsó? 

Szórjátok!

 

Pisz

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr333005924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lumpenspinner 2011.06.22. 20:37:26

Szia!

Pár órámba belekerült,mire regisztráltam,de ezt a bejegyzést,(így hívják,remélem),már nem bírtam megállni szó nélkül.:)Első kérdés:hasonló gondokkal küszködöm én is,de semmi használható nincs szerintem a megadott összeg alatt,kivéve a perch blade-et.Najó,ez vicc volt,de halom pénzért a shimano uls-t már nevezhetjük nyugodtan ul kategóriának.Második kérdés:pár hónapja törtem el egy törhetetlennek hitt yad cleveland-et,valami brutál dobósúlyban,és nem is hallal.:)Olcsó is volt,meg jónak is tűnt...:)A harmadik kérdésedre semmi értelmetlent nem tudok írni,de az exage fb,az biztosan nem az,legalábbis,ezres méretben.:) A gáz az,hogy a használható cuccokhoz azért kell a zsé,legalábbis szerintem.

U.i.: tetszik ez a blog,igaz,hogy a Dunán nyomultok,én meg a Tiszán,de akkor is...

Üdv.:ls

Fischfucker 2011.06.22. 21:21:17

Lumpenspinner! köszi a részletes és kimerítő választ és a dicséretet is! :)

Az utolsó kérdésre egyébként szerintem a Mitchell Alu Blade 4500 a válasz, a gond csak az, hogy a német e-bay-en kell megvenni, mert ott 9900 HUF az ára, a walterlandban leértékelve 15900 HUF. Ez a különbség.

Z o l i ("Z") 2011.06.22. 22:04:45

Háló!

Az első kérdésre a válasz:
Van UL 15 alatt! Érdemes megnézni a Cormoran Black Bull HC Ultra Light-ját. A 180 centis 1-7 gramm, a 195 centis 1-9 gramm!! Csúcs kis bot(ok). Mióta a Daiwa felkarolta a "Kormit", azóta igazi minőséget lehet kapni ócsóé! Vagy ott van a már említett Daiwa, mégpedig az Exceler Ultra Light. 210 centi, 2-10 gramm dobóval. Hibátlan. Esetleg a szintén Daiwa, Megaforce Jigger 220 centi, 1-9 gramm. Ez utóbbi a legócsóbb.

A második mi is vót?? Hja, megvan. Könnyű, bikaerős.
Ezt passzolom, nem vagyok otthon a bikaerősekben annyira. Legalábbis az alsó árkategóriában. :))

Orsó.
Szintén ajánlanám a Cormorant. Black Master 8PIF 2500-as. Bár valamivel 10 fölött van, simán megéri a befektetést.
Magasan veri a hasonló kategoriájú Shimaszutykot. Esetleg még a Mitchell Avocet Gold 2-őt, kétezres méretben.

Nagyjából ennyi.

Üdv.: Z.

Fischfucker 2011.06.22. 23:12:29

Szia Zoli! Epp a helyemen pergetek, utottem egy szep sullot, de sajna lemaradt, szoval rovid leszek. Cormoran-daiwa fuzio a kiraly szerintem is, drop shot videoban latszik, h en is a 2011es black bull handmade bottal nyomom, amit daiwa gyart es imadom, ill a vasarnapi harcsa is egy 8 csapagyas cormorant nyuzott, de birta a cucc.

Megyek, hatha lesz meg ekson.
Pisz

Z o l i ("Z") 2011.06.23. 05:42:16

@Fischfucker: Na vóóót??? :))

U.I.: Daiwa a király! :)
süti beállítások módosítása