Na mostanra ütött be a teljes láz! Zsoccal egész úton befelé interurbán beszélgetés, egyeztetés a botokról, ki mit hoz, végszerelékről, Pistivel napközben FB chat folyamatosan, milyen orsót vegyen a bólyázáshoz, mert nincs Okuma 8-9000 az országban, szóval pörgünk már mint a ringlispil.

Pedig még van 1 hét. 1 rohadt hét.

El sem tudom képzelni, fel sem tudom fogni, mekkora embertelen nagy királyság lesz a két legjobb barátommal ott lenni. Megérkezni a vasútállomásra, kijön értünk a német guide egy szakadt passat kombival, csomagok be hátra, beülünk, faggatjuk, hogy mit fogtak a héten, ő mondja, hogy megyeget, jöttek kettesek, kettő-huszasok (méterben), mi bezsongunk, megérkezés a táborba, ott azonnal gurítunk egy hideg sört, beszerezzük, ami kell, bólya, kötelek, benzin, víz, bepakolás a csónakba, egyeztetés a guide-okkal, hogy hova menjünk, ajánljanak olyan helyet, amit nem horgásztak az elmúlt hónapokban, térképen belőjük és motor berrent és siklunk ki a sziklafalak között... És csak hangosan nevetni tudunk és semmi nem számít, minden kurvára rendben van.

Szóval még egy hét, már minden szart megvettünk, nyilván olyat is, amire nem lesz szükség, amire meg igen, az meg nincs, de sebaj, megoldjuk. Egy darab kötéllel és egy hajlított szöggel is mennie kéne ott a dolognak. Annál azért jobban állunk.

EBRO GO GO!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fishndirt.blog.hu/api/trackback/id/tr643265316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Yozuri Béla 2011.09.30. 10:48:28

Ahogy a Nagy író mondja:
Harcsázni csak pontosan, szépen,
ahogy a csillag megy az égen
úgy érdemes...

Görbüljön a pálca...

Fischfucker 2011.10.02. 21:38:12

Köszi Yozuri Béla! A nick neved alapján vannak közös kedvenceink. :)
süti beállítások módosítása